Principală » Fişiere » Muzica Internationala » Country [ Home ]

Shania Twain – Still the One: Live From Vegas (2015) m4a

Genuri: Pop/Country

Format: m4a

Marime: 140 MB

Audio: engleza

Subtitrare: -

[ Imagine ] 2015-03-12, 10:02
Shania Twain – Still the One: Live From Vegas (2015)

1. I’m Gonna Getcha Good! (Live)
2. You Win My Love (Live)
3. Don’t Be Stupid (You Know I Love You) [Live]
4. Up! (Live)
5. I Ain’t No Quitter (Live)
6. No One Needs To Know (Live)
7. Whose Bed Have Your Boots Been Under? (Live)
8. Any Man of Mine (Live)
9. That Don’t Impress Me Much (Live)
10. Honey, I’m Home (Live)
11. (If You’re Not In It For Love) I’m Outta Here! (Live)
12. Come On Over (Live/Acoustic)
13. Love Gets Me Every Time (Live/Acoustic)
14. Rock This Country! (Live/Acoustic)
15. Today Is Your Day (Live/Acoustic)
16. You’re Still the One (Live)
17. From This Moment On (Live)
18. Red Storm (Live)

Categorie: Country | Adăugat de: robin | Tag-uri: Still the One, Shania Twain, 2015, Live From Vegas
Vizualizări: 186 | | Comentarii: 1
Total comentarii : 1

Nea÷aoü oaáëîíu äëy ?eîç. E?aneâué äeçaéí äëy naéoîâ.
Pe acest site, veti gasi link-uri care duc la fisiere video si audio.
Aceste fisiere sunt stocate în alta parte pe internet si nu sunt o parte a acestui site.